Introduceti codul de 6 cifre:

Alimentare RSS
Stiri
Mar
21
Newsletter 100 Ce oferte cauta vizitatorii imobiliare.ro
Adaugat de Sebastian Roman on 21 March 2011 09:28 AM

imobiliare.ro

Informare:
Un nou numar de telefon la dispozitia dumneavoastra
Pentru a va putea fi de ajutor cu promptitudine, am deschis o linie telefonica speciala pentru informatii despre factura si plata facturii: 0356 08 10 20


Ce oferte cauta vizitatorii imobiliare.ro

Timpul in care traim ne indeamna la eficienta: sa investim eficient, sa nu risipim, sa folosim la maxim resursele de care dispunem.

Atunci cand alegem ofertele pe care dorim sa le promovam, in cazul acesta pe imobiliare.ro, ajuta sa stim care din ele performeaza cel mai bine.

Cu alte cuvinte, ce cauta vizitatorii atunci cand intra in site. In felul acesta, putem sa le oferim exact ce au ei nevoie, alegand sa postam doar ofertele relevante. Castiga si agentul imobiliar si vizitatorul.

Sustinand aceasta idee, am lansat saptamana trecuta o serie de rapoarte care reprezinta informatii despre ce cauta vizitatorii pe imobiliare.ro.

Informatiile sunt disponibile pentru toate judetele si categoriile de proprietati: Apartamente, Case sau vile, Spatii, Terenuri. O parte dintre dumneavoastra ati testat deja aceste rapoarte si ne-ati asigurat de utilitatea lor. Va multumim pentru feedback si asteptam in continuare sugestii care pot imbunatati acest serviciu.

Rapoartele pot fi vizualizate in AdminOnline, Rapoarte, sectiunea "Cautari portal".

Va multumim ca utilizati serviciile oferite de imobiliare.ro si va asiguram de sprijinul nostru in continuare.

Departamentul Customer Care
suport@imobiliare.ro

 


Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion