Introduceti codul de 6 cifre:

Alimentare RSS
Stiri
Sep
2
Newsletter 84 - Ce modificari aduc cu sine noile pachete de servicii
Adaugat de Liana Boca on 02 September 2010 01:25 PM
Aveti probleme cu citirea acestui email? Click aici pentru a-l citi online
imobiliare.ro

Ce modificari aduc cu sine noile pachete de servicii

Incepand cu data de 1 octombrie imobiliare.ro lanseaza noile abonamente Momentul Profesionistilor.

In primul rand, dorim sa va atragem atentia asupra mesajelor de atentionare pe care le veti primi in AdminOnline, referitoare la limitarea numarului de oferte publicate. Aceste mesaje au un scop pur informativ si de familiarizare cu caracteristicile noilor servicii. Aceste mesaje vor avea aplicabilitate practica doar incepand cu data de 1 octombrie, cand vor intra in vigoare.

Trecerea la noile servicii, planificata pentru data de 1 octombrie, aduce cu sine anumite modificari, in mare parte legate de noi functiuni de utilizare. Va prezentam mai jos doar cateva dintre ele:

AdminOnline

 • Aceia dintre dumneavoastra care au optat deja pentru un nou abonament, vor observa afisat in sectiunea Administrare Oferte - pe fiecare dintre categorii, langa butonul Adauga, numarul de sloturi disponibile pentru publicarea ofertelor pe imobiliare.ro si numarul de oferte deja publicate.
 • Doua butoane, Publica si Retrage, va vor ajuta sa administrati eficient numarul de sloturi disponibile, conform abonamentului ales.
 • Alte actiuni care vor fi posibile: salvarea unui numar nelimitat de oferte in cont, limitarea aplicandu-se doar asupra numarului de oferte publicate; cautarea si filtrarea ofertelor deja publicate; selectia multipla a ofertelor, s.a.
 • Mai multe informatii despre aceste noi functii, precum si despre modul lor de folosire, puteti urmari in acest tutorial, pregatit pentru dumneavoastra.

  Daca nu ati optat pana acum pentru un nou abonament, in contul de administrare online nu veti observa nicio modificare.

  ImoAdmin

  In ImoAdmin vor aparea de asemenea functii noi, care vor permite folosirea in mod eficient a serviciilor imobiliare.ro. Punem la dispozitia dumneavoastra un tutorial care explica modul de folosire si care sunt aceste noi schimbari. Il puteti urmari aici.

  Daca nu ati optat inca pentru unul din noile abonamente Momentul Profesionistilor, mai aveti doua saptamani sa o faceti, beneficiind si de promotia la abonamentul Starter. Optand pentru noile servicii dupa data de 15 septembrie nu veti mai putea beneficia de oferta promotionala.


Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion