Introduceti codul de 6 cifre:

Alimentare RSS
Stiri
Aug
23
Newsletter 82 - Cele mai des intalnite intrebari legate de noile abonamente
Adaugat de Liana Boca on 23 August 2010 02:24 PM
imobiliare.ro

Cele mai des intalnite intrebari legate de noile abonamente

Imobiliare.ro a lansat in 16 august noile abonamente Momentul Profesionistilor. Va prezentam mai jos cele mai des intalnite intrebari legate de acestea. Daca aveti nevoie de mai multe raspunsuri, va rugam nu ezitati sa contactati consultantul dumneavoastra imobiliare.ro:

1. Eu am putine anunturi publicate. Cum ma afecteaza? Anunturile dumneavoastra vor fi mai vizibile. Numarul total al ofertelor din portal va fi mai mic, gradul de expunere devenind astfel mai mare pentru fiecare oferta.

2. Eu am multe anunturi publicate. Cum ma afecteaza? Pe imobiliare.ro, nu puteti lucra cu un numar nelimitat de anunturi. Veti avea, in schimb, timp sa va concentrati mai mult pe prezentarea ofertelor. Calitatea acestora va creste, veti avea clienti mai multumiti, care vor avea incredere in anunturile dumneavoastra. Reputatia agentiei dumneavoastra va creste.

3. Acum public un numar nelimitat de oferte. De ce nu voi mai putea? Pentru ca nu este profitabil sa investiti in oferte pe care nu le cunoasteti. A lucra cu un numar nelimitat de oferte inseamna pierdere de timp si bani. Pe imobiliare.ro, profesionistii lucreaza doar cu oferte pe care le cunosc in detaliu si le pot reprezenta.

4. Publicarea unui numar nelimitat de oferte aduce multe contacte. De ce o descurajati? E foarte simplu: cautarea unei locuinte nu ar trebui sa fie o experienta neplacuta pentru client. Publicarea unui numar nelimitat de oferte aduce avantaje pe termen scurt. Insa inlatura increderea clientului final, pentru ca nimeni nu poate garanta veridicitatea ofertelor respective. Pe termen lung este o arma care se intoarce impotriva noastra. Vizitatorii revin, atata timp cat sunt multumiti. E in interesul nostru, al tuturor, sa avem vizitatori multi si fideli.

5. Care este pachetul potrivit pentru mine? Trebuie sa aveti in vedere dimensiunea business-ului dvs. Incepeti cu serviciul de publicare. Recomandarea noastra este ca un agent sa se ocupe de 20 de oferte. Porniti de la aceasta realitate. Apoi, luati in considerare celelalte nevoi si alegeti serviciile de evidentiere si branding care vi se potrivesc. Apelati oricand la consiliere din partea consultantilor nostri.

6. Ati insistat 2 ani cu Oferta Garantata. Acum o scoateti? De ce? OFG a avut un rol decisiv in procesul in care ne aflam. Odata cu OFG, ati adoptat un nou mod de lucru si lucrati acum la un nivel profesionist pentru mediul online. Stau marturie ofertele publicate in portal. In conditiile noilor pachete, toate ofertele vor fi la nivelul OFG, iar aceasta diferentiere nu isi mai are locul.


Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion