Introduceti codul de 6 cifre:

Alimentare RSS
Stiri
Aug
23
Newsletter 81 - Oferta dumneavoastra la 5 milioane de vizitatori
Adaugat de Liana Boca on 23 August 2010 02:11 PM
imobiliare.ro


Oferta dumneavoastra la 5 milioane de vizitatori

Prin serviciul imoReclame, oferta dumneavoastra ajunge sa fie vizualizata de 5 milioane de posibili clienti. Acest lucru este posibil prin afisarea acesteia pe imobiliare.ro si pe site-urile partenere imobiliare.ro, care impreuna insumeaza aceast numar de vizitatori. Costurile pentru o asemenea expunere sunt minime: se platesc doar actiunile facute de vizitator pe oferta.

Pentru a va promova o proprietate utilizand acest serviciu si a ii intelege mai bine modul de functionare, va invitam sa folositi indicatiile de mai jos:

 
  • Introduceti si activati in contul de administrare online, suma de bani pe care doriti sa o alocati promovarii prin serviciul imoReclame.
  • Identificati in lista de anunturi aflata in contul de administrare online - Administrare oferte - categoria din care face parte proprietatea, oferta pe care doriti sa o promovati si dati click pe butonul imoReclame, aflat in partea de jos a ofertei.
  • Oferta este afisata automat pe imobiliare.ro, in fiecare pagina de listare, intre ofertele 3 si 4, pe cautarea din care face parte anuntul, prin rotatie, alaturi de ofertele similare.
  • Oferta este afisata automat pe site-urile partenere.
  • Accesati sectiunea imoReclame - Promovare imoReclame pentru a afla informatii despre gestiunea ofertelor si performanta acestora.
  • La sectiunea Statistici, in partea superioara, puteti monitoriza numarul de afisari si click-uri, pentru ziua sau luna curenta.
  • Bugetul poate fi urmarit in sectiunea Limite de consum, puteti controla bugetul alocat pentru imoReclame.
  • In sectiunea Credit se poate verifica suma de bani care a ramas neconsumata din totalul alocat.

 

Am pregatit pentru dumneavoastra si un tutorial, care va prezinta multe informatii despre serviciul imoReclame.


Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion