Introduceti codul de 6 cifre:

Alimentare RSS
Stiri
Jul
28
Newsletter 80 - 4 idei simple pentru un site personalizat
Adaugat de Liana Boca on 28 July 2010 05:23 PM
imobiliare.ro


4 idei simple pentru un site personalizat

Prin MyMarketer, imobiliare.ro ofera clientilor sai serviciul de gazduire si administrare a unui site de prezentare a agentiei, care poate fi adaptat in functie de preferinte. Pentru aceia dintre dumneavoastra care folositi serviciul MyMarketer, va prezentam cateva idei de personalizare a acestuia, usor de pus in practica:

Personalizarea paginii Despre noi

Aceasta pagina este cu siguranta una dintre paginile important sa fie personalizate. Pentru a face acest lucru, intrati in Contul de administrare online - Site-ul meu - Prezentare agentie. Introduceti textul in campul Prezentare si apoi dati clic pe butonul Salveaza. Textul introdus va fi din acest moment public pe www.imobiliare.ro/numeagentie in pagina Despre noi.

Modificarea temei de culoare a site-ului MyMarketer

In Contul de administrare online, dispuneti de 6 teme de culoare din care o puteti alege pe cea care vi se potriveste. Pentru a ajunge in sectiunea din care puteti modifica tema site-ului dumneavoastra, intrati in Contul de administrare online - Site-ul meu - Teme site. Pentru a previzualiza o anumita culoare/tema, dati clic pe imaginea dorita, iar in browser se va deschide site-ul dumneavoastra pe acea tema de culoare. Daca doriti sa salvati o anumita tema de culoare, dati clic pe butonul Salveaza situat sub tema de culoare respectiva.

Introducerea ofertelor speciale pe www.imobiliare.ro/numeagentie

Pentru a introduce o oferta in pagina de Oferte speciale de pe site-ul www.imobiliare.ro/numeagentie, intrati in Contul de administrare online - Administrare oferte, categoria in care este introdusa oferta; daca oferta are introdusa cel putin o imagine, in dreptul ei apare butonul Oferta speciala. Cu un singur clic pe acest buton oferta va fi introdusa in pagina de Oferte speciale de pe site-ul dumneavoastra.

Introducerea ofertelor speciale pe prima pagina a site-ului

Daca doriti ca o parte din ofertele speciale sa fie introduse si pe prima pagina a site-ului, urmati pasii:

1. Intrati in Contul de administrare online;
2. Intrati in sectiunea Site-ul meu;
3. In meniul din partea stanga intrati la Oferte speciale;
4. Dati clic pe butonul Modifica de la oferta pe care doriti sa o introduceti pe prima pagina;
5. In pagina care s-a deschis selectati la campul Prima pagina "Da" iar apoi dati clic pe butonul Salveaza;
Recomandam sa nu aveti mai mult de 3 oferte speciale pe prima pagina, din motive estetice.

Pentru si mai multe detalii despre cum puteti oferi personalitate propriului site, va invitam sa cititi cele doua tutoriale pe care le-am pregatit pentru dumneavoastra. Le puteti accesa aici si aici.

 

Iar daca va doriti performanta maxima, imobiliare.ro va pune la dispozitie My Marketer PLUS, care fata de pachetul de baza mai ofera:

  • gazduire site personalizat
  • 5 adrese de email personalizate de tipul numeagent@numeagentie.ro
  • implementarea contorului de trafic in site-ul dumneavoastra pentru a contoriza numarul de vizitatori care ajung pe site.

 


Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion