Introduceti codul de 6 cifre:

Alimentare RSS
Stiri
Jul
8
Newsletter 77 - imoAlerte, mai mult decât un rezumat pe e-mail
Adaugat de Liana Boca on 08 July 2010 11:56 AM
 

Newsletter tehnic nr. 77Pontul săptămânii:

Raport performanţă anunţ vă oferă toate informaţiile de care aveţi nevoie cu privire la performanţa ofertelor pe imobiliare.ro. Vă ajută şi în relaţia cu proprietarul. Pentru a primi săptămânal câte un raport pentru fiecare ofertă din portofoliu, accesaţi AdminOnline, sectiunea Rapoarte - Raport performanţă anunţ. Raportul va ajunge la adresa de e-mail a proprietarului, sau a unei alte persoane interesate, decisă în prealabil. Mai multe informaţii despre setarea acestui raport, aflaţi aici.

imoAlerte, mai mult decât un rezumat pe e-mail

imoAlerte este serviciul care vă oferă acces la anunţurile imobiliare trimise de proprietari. Dacă doriţi să primiţi un rezumat al acestor anunţuri pe e-mail, probabil că aţi bifat deja opţiunea "Vreau să primesc anunţurile şi prin e-mail", în AdminOnline - Anunţuri particulare, sectiunea Anunţuri particulare - imoAlerte.

Vă reamintim, însă, că pe e-mail primiţi doar un rezumat cu informaţiile generale referitoare la acele anunţuri: tipul proprietăţii, locaţie, câteva caracteristici generale şi datele de contact ale proprietarului.

În schimb, pentru a vedea toate detaliile proprietăţii, aşa cum au fost ele introduse de proprietar, inclusiv imaginile, trebuie să accesaţi secţiunea de Anunţuri particulare din AdminOnline.

O ofertă trimisă de un proprietar este reală. Aceasta este una din cele 2 condiţii de bază care trebuie indeplinite de o ofertă. Cea de a doua condiţie, să fie bine prezentată, este de datoria dumneavoastră să o indepliniţi dacă doriţi să aveţi rezultate. Doar dacă preluaţi toate detaliile introduse de proprietar, esenţiale fiind imaginile, veţi creşte considerabil şansele ca anunţurile listate să fie mai bine promovate.

Pentru a face setările necesare funcÅ£ionării serviciului de imoAlerte la parametrii optimi, intraÅ£i aici.

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion