Introduceti codul de 6 cifre:

Alimentare RSS
Stiri
Jul
1
Newsletter 76 - Redimensionati posibilitatea de a incheia o tranzactie
Adaugat de Liana Boca on 01 July 2010 10:10 AM
 

Newsletter tehnic nr. 76Pontul saptamanii:

Cum sa nu ratezi mesajele importante
Pentru a va asigura ca nu pierdeti mailuri importante de la imobiliare.ro cu informatii pretioase, asigurati-va ca adaugati adresele noastre in Address Book-ul e-mail-ului. Aflati aceste adrese dand click aici.


Redimensionati posibilitatea de a incheia o tranzactie

Daca observam cu atentie comportamentul clientului, observam ca acesta se va orienta in cautarea sa majoritar pe ofertele care au imagini.

Daca de exemplu vor exista cinci proprietati, care indeplinesc aceleasi crieterii, mai putin doua dintre ele care nu au poze, acestea este posibil sa nu mai fie luate in considerare. Daca asa stau lucrurile, de ce nu am investi un mic efort sa oferim spre vizualizare oferte asa cum si le doreste clientul?

Imaginile sunt importante in prezentarea unei oferte. De multe ori, motivul pentru care se renunta la introducerea lor este timpul prea mare necesar introducerii, mai ales daca imaginile care se ataseaza sunt descarcate direct de pe aparatul foto.

Este necesar doar sa ne folosim de cateva mici sfaturi practice. Pe unul dintre ele vi-l prezentam mai jos. Aceasta este: redimensionarea imaginilor.

Dimensiunea pozei descarcata direct din aparatul de fotografiat, poate avea 2-3 MB, ceea ce ingreuneaza deosebit de mult procesul de introducere.

 Solutia: redimensionarea imaginilor. Aceasta poate scadea dimensiunea imaginilor la doar cateva sute de KB, ceea ce inseamna ca timpul de incarcare poate de asemenea scadea chiar de 10 ori.
 In plus, redimensionarea pozelor nu necesita mai mult de cateva minute.
 
Intr-o scurta propozitie am putea spune: micsorati pozele pentru a scurta timpul de introducere a unei oferte complete si bine prezentata.
 
Am pregatit si un tutorial despre cum pot fi redimensionate imaginile, pentru a veni in ajutorul dumneavoastra. Il puteti urmari aici.

Comentarii (2)
Bogdan
01 July 2010 03:17 PM
Puteti sa implementati dumneavoastra un sistem care sa redimensioneze automat pozele
Viorel POPESCU
01 July 2010 03:51 PM
Buna ziua

Chiar exista un astfel de sistem de redimensionare. Totusi pentru a redimensiona noi imaginile, acestea trebuie atasate ofertei in format mare, ceea ce inseamna un upload de 2-4 MB / imagine, ceea ce inseamna la o viteza de internet decenta de 200KB -upload, peste 10-20 de secunde doar atasarea unei imagini la care se adauga timpul necesar redimensionarii imaginii.

Daca sunt 16 imagini de adaugat la o oferta, timpul creste considerabil. Daca imaginea e redimensionata inainte de upload, timpul de adaugare scade de pana la 10-15 ori.
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion