Introduceti codul de 6 cifre:

Alimentare RSS
Stiri
Jul
28
Newsletter 80 - 4 idei simple pentru un site personalizat
Adaugat de Liana Boca on 28 July 2010 05:23 PM
imobiliare.ro


4 idei simple pentru un site personalizat

Prin MyMarketer, imobiliare.ro ofera clientilor sai serviciul de gazduire si administrare a unui site de prezentare a agentiei, care poate fi adaptat in functie de preferinte. Pentru aceia dintre dumneavoastra care folositi serviciul MyMarketer, va prezentam cateva idei de personalizare a acestuia, usor de pus in practica:

Personalizarea paginii Despre noi

Aceasta pagina este cu siguranta una dintre paginile important sa fie personalizate. Pentru a face acest lucru, intrati in Contul de administrare online - Site-ul meu - Prezentare agentie. Introduceti textul in campul Prezentare si apoi dati clic pe butonul Salveaza. Textul introdus va fi din acest moment public pe www.imobiliare.ro/numeagentie in pagina Despre noi.

Modificarea temei de culoare a site-ului MyMarketer

In Contul de administrare online, dispuneti de 6 teme de culoare din care o puteti alege pe cea care vi se potriveste. Pentru a ajunge in sectiunea din care puteti modifica tema site-ului dumneavoastra, intrati in Contul de administrare online - Site-ul meu - Teme site. Pentru a previzualiza o anumita culoare/tema, dati clic pe imaginea dorita, iar in browser se va deschide site-ul dumneavoastra pe acea tema de culoare. Daca doriti sa salvati o anumita tema de culoare, dati clic pe butonul Salveaza situat sub tema de culoare respectiva.

Introducerea ofertelor speciale pe www.imobiliare.ro/numeagentie

Pentru a introduce o oferta in pagina de Oferte speciale de pe site-ul www.imobiliare.ro/numeagentie, intrati in Contul de administrare online - Administrare oferte, categoria in care este introdusa oferta; daca oferta are introdusa cel putin o imagine, in dreptul ei apare butonul Oferta speciala. Cu un singur clic pe acest buton oferta va fi introdusa in pagina de Oferte speciale de pe site-ul dumneavoastra.

Introducerea ofertelor speciale pe prima pagina a site-ului

Daca doriti ca o parte din ofertele speciale sa fie introduse si pe prima pagina a site-ului, urmati pasii:

1. Intrati in Contul de administrare online;
2. Intrati in sectiunea Site-ul meu;
3. In meniul din partea stanga intrati la Oferte speciale;
4. Dati clic pe butonul Modifica de la oferta pe care doriti sa o introduceti pe prima pagina;
5. In pagina care s-a deschis selectati la campul Prima pagina "Da" iar apoi dati clic pe butonul Salveaza;
Recomandam sa nu aveti mai mult de 3 oferte speciale pe prima pagina, din motive estetice.

Pentru si mai multe detalii despre cum puteti oferi personalitate propriului site, va invitam sa cititi cele doua tutoriale pe care le-am pregatit pentru dumneavoastra. Le puteti accesa aici si aici.

 

Iar daca va doriti performanta maxima, imobiliare.ro va pune la dispozitie My Marketer PLUS, care fata de pachetul de baza mai ofera:

 • gazduire site personalizat
 • 5 adrese de email personalizate de tipul numeagent@numeagentie.ro
 • implementarea contorului de trafic in site-ul dumneavoastra pentru a contoriza numarul de vizitatori care ajung pe site.

 


Citeste mai mult »Jul
21
Newsletter 79 - ImoReclame: Promovare facuta in mod inteligent.
Adaugat de Liana Boca on 21 July 2010 03:17 PM
 

Newsletter tehnic nr. 79


 

Notificare:

Dupa cum va spuneam intr-un e-mail anterior, pentru a ne asigura fidelitatea si multumirea vizitatorului, clientul final al agentiei, efectuam periodic evaluari si modificari ale criteriilor de relevanta dupa care sunt afisate implicit ofertele in portal. In ultima luna, am reevaluat si am modificat aceste criterii. Noile modificari au intrat in vigoare incepand de joi, 22 iulie.


ImoReclame: Promovare facuta in mod inteligent.

imobiliare.ro a lansat servicul de promovare inteligenta: imoReclame.

Promovare inteligenta = Plata per vizita + Oferta promovata intens pe imobiliare.ro + Oferta promovata concomitent intr-o retea de site-uri importante care poate atinge 5 milioane de utilizatori, adica 70% din utilizatorii de internet din Romania.

Cum va arata oferta mea promovata?

imobiliare.ro:
Pentru o vizibilitate maxima, ofertele alese vor fi afisate prioritar pe home page, prin rotatie cu alte oferte promovate.
In plus, ofertele vor fi afisate contextual, prin rotatie cu alte oferte, in paginile de listare, in functie de cautarile generate de vizitatori.

Internet:
Ofertele promovate vor fi afisate in reteaua de site-uri, intr-un box dedicat, cu mesajul "anunturi promovate".

Extrem de profitabil este faptul ca dumneavoastra nu platiti decat in momentul in care un vizitator va da click pe oferta (aratandu-si astfel interesul), indiferent de numarul anterior de afisari.

Principalele avantaje ale promovarii prin imoReclame sunt:

 • ofertele beneficiaza de vizibilitate maxima pe imobiliare.ro
 • sistemul plaseaza anunturile pe site-urile din retea, in mod inteligent, optimizand afisarile
 • platiti doar actiunile, practic, cumparati vizite
 • controlati inca de la inceput suma de bani pe care o investiti
 • aveti control asupra bugetului
 • beneficiati de expunere in tot internetul

Cat ma costa atunci un vizitator care da click pe oferta mea? maxim 10 Centi!

Daca doriti sa aflati si mai multe despre acest serviciu, vizitati in Contul de administrare online sectiuna ImoReclame, din partea stanga a paginii.


Citeste mai mult »Jul
14
 

Newsletter tehnic nr. 78Asteptarile clientilor, reconfirmate la Clubul Profesionistilor in Imobiliare

Clubul Profesionistior in Imobiliare Bucuresti din data de 30 iunie 2010 a avut invitate in cadrul discutiei Panel doua doamne, care trecusera prin experienta de a fi client al unei agentii imobiliare.

Au putut de aceea sa transmita celor prezenti, marea majoritate agenti imobiliari, felul in care au perceput relatia client-agent: care erau asteptarile si nevoile, ce oferea valoare relatiei.

La randul nostru, am impartit aceste informatii si asteptari in trei categorii, in functie de diferite momente ale colaborarii:

Inainte de primul contact

1. Modul de prezentare al ofertei: sa includa cat mai multe detalii, sa fie prezentate poze ale fiecarei incaperi si chiar cu exteriorul, sa aiba un titlu semnificativ, sa fie specificata adresa, sa fie specificate detalii legate de pret si de comisionare, sa fie o oferta inca valabila.

2. Promptitudinea si disponibilitatea agentului: daca solicitarea a fost facuta prin email, este necesar un raspuns in maxim 24 de ore. De asemenea, este importanta stabilirea unei prime intalniri, cat de curand posibil.

Dupa primul contact

1. Interesul fata de dorintele clientului. Cat de bine poate asculta un agent, spune foarte multe despre cat de multe poate face pentru client.

2. Gradul de informare asupra proprietatilor prezentate - detalii despre imobil, zona, pretentii ale proprietarului.

3. Comunicare deschisa.

4. Sprijin prin informatii oferite asupra tendintelor pietei.

La incheierea tranzactiei

1. Sprijinirea intereselor clientului in negociere.

2. Recomandari si sprijin in intocmirea formalitatilor legale.

Speram ca v-au fost utile aceste informatii si ca vor urma multe ocazii in care sa le puteti folosi.


Citeste mai mult »Jul
8
Newsletter 77 - imoAlerte, mai mult decât un rezumat pe e-mail
Adaugat de Liana Boca on 08 July 2010 11:56 AM
 

Newsletter tehnic nr. 77Pontul săptămânii:

Raport performanţă anunţ vă oferă toate informaţiile de care aveţi nevoie cu privire la performanţa ofertelor pe imobiliare.ro. Vă ajută şi în relaţia cu proprietarul. Pentru a primi săptămânal câte un raport pentru fiecare ofertă din portofoliu, accesaţi AdminOnline, sectiunea Rapoarte - Raport performanţă anunţ. Raportul va ajunge la adresa de e-mail a proprietarului, sau a unei alte persoane interesate, decisă în prealabil. Mai multe informaţii despre setarea acestui raport, aflaţi aici.

imoAlerte, mai mult decât un rezumat pe e-mail

imoAlerte este serviciul care vă oferă acces la anunţurile imobiliare trimise de proprietari. Dacă doriţi să primiţi un rezumat al acestor anunţuri pe e-mail, probabil că aţi bifat deja opţiunea "Vreau să primesc anunţurile şi prin e-mail", în AdminOnline - Anunţuri particulare, sectiunea Anunţuri particulare - imoAlerte.

Vă reamintim, însă, că pe e-mail primiţi doar un rezumat cu informaţiile generale referitoare la acele anunţuri: tipul proprietăţii, locaţie, câteva caracteristici generale şi datele de contact ale proprietarului.

În schimb, pentru a vedea toate detaliile proprietăţii, aşa cum au fost ele introduse de proprietar, inclusiv imaginile, trebuie să accesaţi secţiunea de Anunţuri particulare din AdminOnline.

O ofertă trimisă de un proprietar este reală. Aceasta este una din cele 2 condiţii de bază care trebuie indeplinite de o ofertă. Cea de a doua condiţie, să fie bine prezentată, este de datoria dumneavoastră să o indepliniţi dacă doriţi să aveţi rezultate. Doar dacă preluaţi toate detaliile introduse de proprietar, esenţiale fiind imaginile, veţi creşte considerabil şansele ca anunţurile listate să fie mai bine promovate.

Pentru a face setările necesare funcÅ£ionării serviciului de imoAlerte la parametrii optimi, intraÅ£i aici.

Citeste mai mult »Jul
1
Newsletter 76 - Redimensionati posibilitatea de a incheia o tranzactie
Adaugat de Liana Boca on 01 July 2010 10:10 AM
 

Newsletter tehnic nr. 76Pontul saptamanii:

Cum sa nu ratezi mesajele importante
Pentru a va asigura ca nu pierdeti mailuri importante de la imobiliare.ro cu informatii pretioase, asigurati-va ca adaugati adresele noastre in Address Book-ul e-mail-ului. Aflati aceste adrese dand click aici.


Redimensionati posibilitatea de a incheia o tranzactie

Daca observam cu atentie comportamentul clientului, observam ca acesta se va orienta in cautarea sa majoritar pe ofertele care au imagini.

Daca de exemplu vor exista cinci proprietati, care indeplinesc aceleasi crieterii, mai putin doua dintre ele care nu au poze, acestea este posibil sa nu mai fie luate in considerare. Daca asa stau lucrurile, de ce nu am investi un mic efort sa oferim spre vizualizare oferte asa cum si le doreste clientul?

Imaginile sunt importante in prezentarea unei oferte. De multe ori, motivul pentru care se renunta la introducerea lor este timpul prea mare necesar introducerii, mai ales daca imaginile care se ataseaza sunt descarcate direct de pe aparatul foto.

Este necesar doar sa ne folosim de cateva mici sfaturi practice. Pe unul dintre ele vi-l prezentam mai jos. Aceasta este: redimensionarea imaginilor.

Dimensiunea pozei descarcata direct din aparatul de fotografiat, poate avea 2-3 MB, ceea ce ingreuneaza deosebit de mult procesul de introducere.

 Solutia: redimensionarea imaginilor. Aceasta poate scadea dimensiunea imaginilor la doar cateva sute de KB, ceea ce inseamna ca timpul de incarcare poate de asemenea scadea chiar de 10 ori.
 In plus, redimensionarea pozelor nu necesita mai mult de cateva minute.
 
Intr-o scurta propozitie am putea spune: micsorati pozele pentru a scurta timpul de introducere a unei oferte complete si bine prezentata.
 
Am pregatit si un tutorial despre cum pot fi redimensionate imaginile, pentru a veni in ajutorul dumneavoastra. Il puteti urmari aici.

Citeste mai mult »Jun
30
Modificarea criteriilor de relevanta
Adaugat de Liana Boca on 30 June 2010 03:13 PM

Modificarea criteriilor de relevanta

Pentru a ne asigura fidelitatea si multumirea vizitatorului, clientul final al agentiei, imobiliare.ro efectueaza periodic evaluari si modificari ale criteriilor de relevanta dupa care sunt afisate ofertele in portal. Vom continua sa reevaluam si sa modificam aceste criterii la fiecare trei luni.

Criteriile vor lua in considerare, de fiecare data, asteptarile vizitatorilor fata de o oferta, care trebuie sa fie reala si bine prezentata.

Ce este o oferta reala:

 • exista in piata pe toata perioada publicarii
 • pretul este agreat cu proprietarul
 • proprietarul si-a dat acordul pentru promovarea proprietatii

Ce este o oferta bine prezentata:

 • contine imagini si planuri
 • ofera informatii complete de pret
 • are un grad de completare ridicat (ofera cumparatorului toate informatiile de care are nevoie)
 • este marcata pe harta
 • de preferinta, are un agent atasat

Citeste mai mult »
Help Desk Software by Kayako Fusion