Introduceti codul de 6 cifre:

Alimentare RSS
Stiri
Mar
21
Newsletter 100 Ce oferte cauta vizitatorii imobiliare.ro
Adaugat de Sebastian Roman on 21 March 2011 09:28 AM

imobiliare.ro

Informare:
Un nou numar de telefon la dispozitia dumneavoastra
Pentru a va putea fi de ajutor cu promptitudine, am deschis o linie telefonica speciala pentru informatii despre factura si plata facturii: 0356 08 10 20


Ce oferte cauta vizitatorii imobiliare.ro

Timpul in care traim ne indeamna la eficienta: sa investim eficient, sa nu risipim, sa folosim la maxim resursele de care dispunem.

Atunci cand alegem ofertele pe care dorim sa le promovam, in cazul acesta pe imobiliare.ro, ajuta sa stim care din ele performeaza cel mai bine.

Cu alte cuvinte, ce cauta vizitatorii atunci cand intra in site. In felul acesta, putem sa le oferim exact ce au ei nevoie, alegand sa postam doar ofertele relevante. Castiga si agentul imobiliar si vizitatorul.

Sustinand aceasta idee, am lansat saptamana trecuta o serie de rapoarte care reprezinta informatii despre ce cauta vizitatorii pe imobiliare.ro.

Informatiile sunt disponibile pentru toate judetele si categoriile de proprietati: Apartamente, Case sau vile, Spatii, Terenuri. O parte dintre dumneavoastra ati testat deja aceste rapoarte si ne-ati asigurat de utilitatea lor. Va multumim pentru feedback si asteptam in continuare sugestii care pot imbunatati acest serviciu.

Rapoartele pot fi vizualizate in AdminOnline, Rapoarte, sectiunea "Cautari portal".

Va multumim ca utilizati serviciile oferite de imobiliare.ro si va asiguram de sprijinul nostru in continuare.

Departamentul Customer Care
suport@imobiliare.ro

 


Citeste mai mult »Mar
21
Newsletter 93 Performanta per anunt. Momentul Profesionistilor dupa o luna
Adaugat de Sebastian Roman on 21 March 2011 09:07 AM

Aveti probleme cu citirea acestui email? Click aici pentru a-l citi online
imobiliare.ro


Performanta per anunt. Momentul Profesionistilor dupa o luna.

Stimati clienti,

La o luna dupa activarea noilor servicii, va prezentam primele rezultate privind performanta lor in octombrie.

In lunile iunie, iulie, august si septembrie, din cauza numarului prea mare de oferte, observam ca nu toate anunturile din site ajungeau sa aiba cel putin un contact.

Acest lucru s-a schimbat odata cu introducerea noilor abonamente, Momentul Profesionistilor. In octombrie, raportul de contacte (email si telefon) per oferta a fost de 1,53 adica o crestere de 150% a numarului de contacte pe care un anunt l-a inregistrat. Aceasta crestere este raportata la luna precedenta, septembrie 2010. Un imens plus la capitolul eficienta.

Rapoartele vorbesc, per total, despre un numar general mai mic de contacte determinat de reducerea cu 73% a numarului de oferte afisate in portal. Analizand contextul in ansamblul lui, performanta fiecarei oferte in parte a crescut considerabil.

Asa cum am anticipat, a crescut eficienta portalului.

Puteti observa aceasta evolutie in graficul de mai jos:

 

In contul de Administrare Online puteti vedea eficienta ofertelor dumneavoastre, in raport cu media eficientei agentiilor din judetul respectiv.

Va multumim ca utilizati serviciile oferite de imobiliare.ro si va asiguram de sprijinul nostru in continuare.

Departamentul Customer Care
suport@imobiliare.ro

 Citeste mai mult »Sep
2
Newsletter 84 - Ce modificari aduc cu sine noile pachete de servicii
Adaugat de Liana Boca on 02 September 2010 01:25 PM
Aveti probleme cu citirea acestui email? Click aici pentru a-l citi online
imobiliare.ro

Ce modificari aduc cu sine noile pachete de servicii

Incepand cu data de 1 octombrie imobiliare.ro lanseaza noile abonamente Momentul Profesionistilor.

In primul rand, dorim sa va atragem atentia asupra mesajelor de atentionare pe care le veti primi in AdminOnline, referitoare la limitarea numarului de oferte publicate. Aceste mesaje au un scop pur informativ si de familiarizare cu caracteristicile noilor servicii. Aceste mesaje vor avea aplicabilitate practica doar incepand cu data de 1 octombrie, cand vor intra in vigoare.

Trecerea la noile servicii, planificata pentru data de 1 octombrie, aduce cu sine anumite modificari, in mare parte legate de noi functiuni de utilizare. Va prezentam mai jos doar cateva dintre ele:

AdminOnline

 • Aceia dintre dumneavoastra care au optat deja pentru un nou abonament, vor observa afisat in sectiunea Administrare Oferte - pe fiecare dintre categorii, langa butonul Adauga, numarul de sloturi disponibile pentru publicarea ofertelor pe imobiliare.ro si numarul de oferte deja publicate.
 • Doua butoane, Publica si Retrage, va vor ajuta sa administrati eficient numarul de sloturi disponibile, conform abonamentului ales.
 • Alte actiuni care vor fi posibile: salvarea unui numar nelimitat de oferte in cont, limitarea aplicandu-se doar asupra numarului de oferte publicate; cautarea si filtrarea ofertelor deja publicate; selectia multipla a ofertelor, s.a.
 • Mai multe informatii despre aceste noi functii, precum si despre modul lor de folosire, puteti urmari in acest tutorial, pregatit pentru dumneavoastra.

  Daca nu ati optat pana acum pentru un nou abonament, in contul de administrare online nu veti observa nicio modificare.

  ImoAdmin

  In ImoAdmin vor aparea de asemenea functii noi, care vor permite folosirea in mod eficient a serviciilor imobiliare.ro. Punem la dispozitia dumneavoastra un tutorial care explica modul de folosire si care sunt aceste noi schimbari. Il puteti urmari aici.

  Daca nu ati optat inca pentru unul din noile abonamente Momentul Profesionistilor, mai aveti doua saptamani sa o faceti, beneficiind si de promotia la abonamentul Starter. Optand pentru noile servicii dupa data de 15 septembrie nu veti mai putea beneficia de oferta promotionala.


Citeste mai mult »Aug
25
Newsletter 83 - 50% reducere la noile abonamente imobiliare.ro
Adaugat de Liana Boca on 25 August 2010 05:28 PM
imobiliare.ro

50% reducere la noile abonamente imobiliare.ro

Incepand cu data de 1 octombrie imobiliare.ro lanseaza noile abonamente Momentul Profesionistilor.

Aceia dintre dumneavoastra care isi vor alege pachetul Starter, pana la data de 15 septembrie, vor putea beneficia de reducerea de 50%.

Care sunt conditiile si caracteristicile acestei promotii

 • Se adreseaza clientilor imobiliare.ro cu abonament activ la data de 15 august.
 • Noul contract trebuie semnat de ambele parti pana in data de 15 septembrie (14 septembrie inclusiv), pe o perioada de 6 luni.
 • Pachetul minim care beneficiaza de pomotie este Starter 20.
 • Discountul se acorda pentru lunile octombrie, noiembrie, decembrie.

Cum se face trecerea la noile abonamente

Una din schimbarile majore pe care noile pachete de servicii le aduce este limitarea numarului de oferte care pot fi publicate in portalul imobiliare.ro. Aceasta conditie are un scop bine definit: cresterea calitatii si relevantei anunturilor publicate. Calitatea va atrage clienti mai multi si multumiti.

Daca optati pana la 15 septembrie, trecerea la noile abonamente se va desfasura astfel:

 • Va avea loc rezilierea contractului actual si semnarea celui nou.
 • Incepand cu 1 septembrie puteti alege si pregati ofertele care vor ramane afisate pe imobiliare.ro incepand cu data de 1 octombrie.
 • Este posibil ca in urma actiunilor de selectie a ofertelor sa primiti mesaje ce avertizeaza limita de publicare pe imobiliare.ro.
 • Numarul de oferte pe care le puteti publica in portal ramane nelimitat pana in data de 1 octombrie. Practic, pana la aceasta data, se fac doar pregatirile necesare trecerii la noile abonamente, fara ca acestea sa fie activate.
 • Selectia ofertelor este o conditie pentru ca ofertele dumneavoastra sa ramana afisate in portal dupa data de 1 octombrie.
 • Incepand cu 1 octombrie, vor fi publicate pe imobiliare.ro doar ofertele selectate de dumneavoastra.

Va dorim mult succes si va indemnam sa recurgeti la alegerea noilor abonamente cat mai repede, pentru a beneficia de promotie si pentru a avea timp suficient sa analizati strategia potrivita businessului dumneavoastra.


Citeste mai mult »Aug
23
Newsletter 82 - Cele mai des intalnite intrebari legate de noile abonamente
Adaugat de Liana Boca on 23 August 2010 02:24 PM
imobiliare.ro

Cele mai des intalnite intrebari legate de noile abonamente

Imobiliare.ro a lansat in 16 august noile abonamente Momentul Profesionistilor. Va prezentam mai jos cele mai des intalnite intrebari legate de acestea. Daca aveti nevoie de mai multe raspunsuri, va rugam nu ezitati sa contactati consultantul dumneavoastra imobiliare.ro:

1. Eu am putine anunturi publicate. Cum ma afecteaza? Anunturile dumneavoastra vor fi mai vizibile. Numarul total al ofertelor din portal va fi mai mic, gradul de expunere devenind astfel mai mare pentru fiecare oferta.

2. Eu am multe anunturi publicate. Cum ma afecteaza? Pe imobiliare.ro, nu puteti lucra cu un numar nelimitat de anunturi. Veti avea, in schimb, timp sa va concentrati mai mult pe prezentarea ofertelor. Calitatea acestora va creste, veti avea clienti mai multumiti, care vor avea incredere in anunturile dumneavoastra. Reputatia agentiei dumneavoastra va creste.

3. Acum public un numar nelimitat de oferte. De ce nu voi mai putea? Pentru ca nu este profitabil sa investiti in oferte pe care nu le cunoasteti. A lucra cu un numar nelimitat de oferte inseamna pierdere de timp si bani. Pe imobiliare.ro, profesionistii lucreaza doar cu oferte pe care le cunosc in detaliu si le pot reprezenta.

4. Publicarea unui numar nelimitat de oferte aduce multe contacte. De ce o descurajati? E foarte simplu: cautarea unei locuinte nu ar trebui sa fie o experienta neplacuta pentru client. Publicarea unui numar nelimitat de oferte aduce avantaje pe termen scurt. Insa inlatura increderea clientului final, pentru ca nimeni nu poate garanta veridicitatea ofertelor respective. Pe termen lung este o arma care se intoarce impotriva noastra. Vizitatorii revin, atata timp cat sunt multumiti. E in interesul nostru, al tuturor, sa avem vizitatori multi si fideli.

5. Care este pachetul potrivit pentru mine? Trebuie sa aveti in vedere dimensiunea business-ului dvs. Incepeti cu serviciul de publicare. Recomandarea noastra este ca un agent sa se ocupe de 20 de oferte. Porniti de la aceasta realitate. Apoi, luati in considerare celelalte nevoi si alegeti serviciile de evidentiere si branding care vi se potrivesc. Apelati oricand la consiliere din partea consultantilor nostri.

6. Ati insistat 2 ani cu Oferta Garantata. Acum o scoateti? De ce? OFG a avut un rol decisiv in procesul in care ne aflam. Odata cu OFG, ati adoptat un nou mod de lucru si lucrati acum la un nivel profesionist pentru mediul online. Stau marturie ofertele publicate in portal. In conditiile noilor pachete, toate ofertele vor fi la nivelul OFG, iar aceasta diferentiere nu isi mai are locul.


Citeste mai mult »Aug
23
Newsletter 81 - Oferta dumneavoastra la 5 milioane de vizitatori
Adaugat de Liana Boca on 23 August 2010 02:11 PM
imobiliare.ro


Oferta dumneavoastra la 5 milioane de vizitatori

Prin serviciul imoReclame, oferta dumneavoastra ajunge sa fie vizualizata de 5 milioane de posibili clienti. Acest lucru este posibil prin afisarea acesteia pe imobiliare.ro si pe site-urile partenere imobiliare.ro, care impreuna insumeaza aceast numar de vizitatori. Costurile pentru o asemenea expunere sunt minime: se platesc doar actiunile facute de vizitator pe oferta.

Pentru a va promova o proprietate utilizand acest serviciu si a ii intelege mai bine modul de functionare, va invitam sa folositi indicatiile de mai jos:

 
 • Introduceti si activati in contul de administrare online, suma de bani pe care doriti sa o alocati promovarii prin serviciul imoReclame.
 • Identificati in lista de anunturi aflata in contul de administrare online - Administrare oferte - categoria din care face parte proprietatea, oferta pe care doriti sa o promovati si dati click pe butonul imoReclame, aflat in partea de jos a ofertei.
 • Oferta este afisata automat pe imobiliare.ro, in fiecare pagina de listare, intre ofertele 3 si 4, pe cautarea din care face parte anuntul, prin rotatie, alaturi de ofertele similare.
 • Oferta este afisata automat pe site-urile partenere.
 • Accesati sectiunea imoReclame - Promovare imoReclame pentru a afla informatii despre gestiunea ofertelor si performanta acestora.
 • La sectiunea Statistici, in partea superioara, puteti monitoriza numarul de afisari si click-uri, pentru ziua sau luna curenta.
 • Bugetul poate fi urmarit in sectiunea Limite de consum, puteti controla bugetul alocat pentru imoReclame.
 • In sectiunea Credit se poate verifica suma de bani care a ramas neconsumata din totalul alocat.

 

Am pregatit pentru dumneavoastra si un tutorial, care va prezinta multe informatii despre serviciul imoReclame.


Citeste mai mult »
Help Desk Software by Kayako Fusion