Introduceti codul de 6 cifre:

Intrebari Frecvente
Stergere multipla a ofertelor in AdminOnline
Adaugat de Liana Boca on 19 May 2010 10:38 AM
Pentru cei care folosesc AdminOnline pentru introducerea si administrarea ofertelor, exista acum posibilitatea de a sterge ofertele care nu mai sunt valabile, in calupuri de pana la 100 de oferte.

1. Intrati in AdminOnline pe categoria in care doriti sa efectuati o stergere de oferte.

2. Sa spunem ca doriti sa stergeti toate ofertele care nu au fost actualizate din data de 15 februarie 2010.
Pentru a afla care oferte nu au fost actualizate in aceasta perioada (nu au mai fost modificate din 15 februarie 2010) mergeti  in filtru, la campul Modificata, iar in a doua casuta se selecteaza cu ajutorul calendarului 15 februarie 2010. Dati apoi clic pe butonul Cauta.Se afiseaza ofertele care au fost actualizate inainte de 15 februarie 2010.

3. Selectati apoi cate oferte doriti sa fie afisate pe pagina. In campul Numar oferte pe pagina puteti selecta una din optiunile: 10, 20, 50 sau 100.4. In sectiunea Operatii pe grup de oferte bifati casuta Selecteaza toate iar apoi dati clic pe butonul Sterge.Dupa ce dati clic pe acel buton va va aparea mesajul:Daca se va da clic pe butonul OK, ofertele vor fi sterse din AdminOnline. Daca veti da clic pe butonul Cancel, se va anula aceasta operatie, iar ofertele nu vor mai fi sterse.

Aceasta operatie de stergere multipla de oferte necesita o atentie sporita deoarece dupa stergere ofertele nu vor mai putea fi accesate - se sterg din AdminOnline.

(47 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion