Introduceti codul de 6 cifre:

Intrebari Frecvente: Admin Online
Tutorial Anunturi particulare
Adaugat de Liana Boca on 03 March 2010 03:41 PM

Tutorial Anunturi particulare


Sectiunea Anunturi particulare din AdminOnline va pune la dispozitie toate facilitatile necesare pentru a cunoaste in detaliu o proprietate. Pentru a putea vedea cum puteti afla intotdeauna la timp informatiile complete oferite de catre persoanele particulare, va invitam sa urmariti acest tutorial.

1) Intrati in contul dvs de administrare online;

2) Accesati sectiunea Anunturi particulari (al doilea tab din partea de sus);

3) Pentru vizualizarea ofertelor sau cererilor trimise de particulari, trebuie sa mergeti in meniul din partea stanga si sa selectati categoria dorita (apartamente, case/vile, terenuri, spatii) de la oferte sau de la cereri. Implicit, la selectarea categoriei, sunt afisate, ofertele cu tip tranzactie: de vanzare, sortate in functie de data actualizarii descrescator. (Cea mai noua oferta/cerere este afisata prima). Pentru afisarea ofertelor/cererilor cu tip tranzactie: de inchiriat, trebuie sa modificati filtrul din partea superioara a paginii.

4) Operatii disponibile pe oferte:

a. Extindere/minimizare oferta – operatie posibila prin clic pe butonul “+” / “-“ aflat in partea dreapta-sus a fiecarei oferte si care are ca actiune afisarea ofertei in mod detaliat / minimal;

Oferta vizualizata in mod minimal in AdminOnline - Anunturi particulare - Oferte - ApartamenteAceeasi oferta vizualizata in mod detaliat in AdminOnline - Anunturi particulare - Oferte - Apartamenteb. Nou/Citit – operatie disponibila prin clic pe butonul Nou respectiv Citit, aflat in partea de jos a fiecarei oferte, prin care se poate marca o oferta ca fiind vizualizata, pentru a nu mai reveni asupra ei;
c. Reply to - operatie disponibila prin clic pe butonul Reply to aflat in partea de jos a fiecarei oferte, prin care se deschide un nou email in clientul dvs. de email preferat, avand completat campul destinatie (cu adresa de email a particularului) si subiectul (cu “In legatura cu oferta dvs. de pe imobiliare.ro”), facilizand astfel, un raspuns rapid.
d. Sortare Alfabetica/invers alfabetica sau crescatoare/descrescatoare – operatie disponibila prin clic pe oricare dintre capetele de tabel, (ex. Localitate, Zona imobiliare.ro, Pret etc)
e. Filtrare/Cautare – Operatie disponibila folosind filtrul din partea de sus a paginii de oferte. Se pot face cautari/filtrari dupa mai multe criterii. (judet, citit/necitit, tip tranzactie, nr. camere, etaj, are sau nu imagini etc);

5) Operatii disponibile pe cereri:

a. Nou/Citit – operatie disponibila prin clic pe butonul Nou respectiv Citit, aflat in partea de jos a fiecarei cereri, prin care se poate marca o cerere ca fiind vizualizata, pentru a nu mai reveni asupra ei;
b. Reply to - operatie disponibila prin clic pe butonul Reply to aflat in partea de jos a fiecarei cereri, prin care se deschide un nou email in clientul dvs. de email preferat, avand completat campul destinatie (cu adresa de email a particularului) si subiectul (cu “In legatura cu cererea dvs. de pe imobiliare.ro”), facilizand astfel, un raspuns rapid.
c. Sortare Alfabetica/invers alfabetica sau crescatoare/descrescatoare – operatie disponibila prin clic pe oricare dintre capetele de tabel, (ex. Localitate, Judet, Pret etc)
d. Filtrare/Cautare – Operatie disponibila folosind filtrul din partea de sus a paginii de cereri. Se pot face cautari/filtrari dupa criterii precum: Judet, Localitate, tip tranzactie.

Operatii disponibile pe cereri


(58 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion