Introduceti codul de 6 cifre:

Intrebari Frecvente
Raport performanta anunt
Adaugat de Liana Boca on 14 October 2009 05:12 PM

Raport performanta anunt este un instrument dezvoltat ca eficienta investitiei facuta pentru promovarea unei oferte sa poata fi continuu monitorizata.

Raportul de performanta pe anunt va detalia numarul de afisari in lista, numarul de afisari in pagina de detalii perecum si numarul de contacte.

Cum functioneaza?

Accesand Contul de Administrare online sectiunea Rapoarte - Raport performanta anunt se poate seta trimiterea automata, periodica, o data pe saptamana, a unui raport in format html pentru fiecare oferta din portofoliu. Aceasta va ajunge la adresa de e-mail a proprietarului ofertei (sau unei alte persoane interesate), decisa in prealabil.

Pentru a seta trimiterea raportului pentru o anumita oferta, trebuie urmati pasii:

  1. Identificati anuntul (si ID-ul acestuia) pentru care doriti setarea raportului de performanta;
  2. Intrati in sectiunea Rapoarte - Rapoarte oferta - Raport performanta anunt;
  3. Introduceti ID-ul ofertei pentru care doriti sa setati trimiterea raportului de performanta si selectati butonul Setati trimiterea raportului pentru aceasta oferta;
  4. Setati adresa de e-mail a destinatarului care poate fiagentul ofertei sau proprietarul ei (puteti introduce una sau mai multe adrese de e-mail, despartite prin semnul punct si virgula (";")) iar apoi salvati informatiile cu ajutorul butonului Salveaza sau abandonati setarea raportului folosind butonul Abandon.

In imaginea de mai jos puteti observa sectiunea Raport performanta anunt unde se poate seta trimiterea raportului pentru o noua oferta si se poate vedea lista de oferte deja setata pentru care se trimite periodic acest raport.


In lista ofertelor pentru care se trimite periodic raportul, puteti observa, pentru fiecare oferta deja setata, imaginea de prezentare, categoria din care face parte anuntul, ID-ul ei, zona, pretul si adresa (sau adresele)de e-mail la care se va trimite raportul.

Iconitele din partea dreapta de pe fiecare oferta va ajuta sa:

  • vizualizati un exemplu de raport;
  • modificati adresa/adresele de e-mail ale destinatarului/destinatarilor;
  • stergeti trimiterea raportului.

In imaginea de mai jos puteti urmari un exemplu de raport de performanta pe o oferta.

Alte informatii:

  • pentru anunturile setate in aceasta sectiune, rapoartele se trimit automat in fiecare zi de luni, in jurul orei 00.00;
  • raportul se trimite pe o ofertacare este activa pe portal in momentul trimiterii acestuia.

(47 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (1)
Igor Postovanu
15 October 2009 02:22 PM
Buna ziua.
Este o idee buna de a trimit acest raport de performanta.
Dar as avea 2 remarci.
1. Daca chiar doriti sa va apropiati agentiile imobiliare si v-ati gandit la ele, atunci trebuie scoasa in evidenta agentia imobiliara si nu portalul. In forma actuala este un mesaj de promovare a portalului catre clientul final.
2. Mesajul cu ofertele garantate va creste presiunea din partea clientilor ca sa le garantam ofertele.
Eu nu le pot garanta ofertele tuturor clientilor, pentru ca sunt multe proprietati nevandabile si atunci pierd banii si in acelasi timp sunt proprietari care vor insista.
Fiecare agentii isi cunoaste bugetul de promovare si nu este nevoie de o presiune in plus de la clienti.
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion