Introduceti codul de 6 cifre:

Intrebari Frecvente: imobiliare.ro
De la 30 septembrie oferim mai mult. Facilitati noi
Adaugat de Liana Boca on 07 October 2009 10:45 AM

In 30 septembrie am lansat versiunea imobiliare.ro 6. Pornind de la cateva elemente esentiale care definesc un portal imobiliar: cautarea si informatiile oferite, noul imobiliare.ro pune accent pe interactivitate si calitatea anuturilor.

In 30 septembrie imobiliare.ro a renascut intr-un site mai bun, mai eficient, mai calitativ – totul bazat pe feedbackul primit de la dumneavoastra, partenerii noştri.

Portalul este intuitiv si contine o grafica simpla, obiectivul fiind acela ca vizitatorul sa ajunga in cat mai putini pasi la ceea ce cauta.

Anunturile imobiliare sunt afisate implicit dupa relevanta lor. Este vorba despre un criteriu care ia in calcul un algoritm special, imbunatatit fata de versiunea anterioara a portalului, algoritm gandit pentru a scoate in fata anunturile cu date complete, imagini, planuri, pret actualizat.

Localizarea pe harta, prezentarile video sau in format pdf, posibilitatea de a avea titluri personalizate si o descriere specifica sunt elementele de noutate care redefinesc conceptele de calitate a anunturilor si cautare pe un portal imobiliar. Posibilitatea de a publica oferta doar pe site-ul agentiei (aparuta in programul ImoAdmin), sau cea de a selecta data de la care oferta nu se va mai regasi pe internet sunt alte doua facilitati noi pe care de acum inainte le veti avea la dispozitie.

Alaturi de harta, blogul portalului, blog.imobiliare.ro, va creste interactivitatea permitand o comunicare directa, permanenta cu vizitatorii. 

Pozitionarea ofertelor pe harta:

Vizitatorii pot cauta ofertele pe harta! Fiind un elemet de noutate, toti utilizatorii sunt interesati de ofertele prezentate aici si vor folosi, in principal, acest tip de cautare.


Exista 2 modalitati de adaugare a localizarii pe harta: prin Localizare exacta sau Selectare arie.

Utilizati optiunea Localizare exacta atunci cand cunoasteti locatia exacta a proprietatii si doriti publicarea ei.
Optiunea Selectare arie este implicita si se refera la alegerea unei arii in care se afla proprietatea. Aceasta arie poate contine pana la maxim 3 patrate adiacente cu fiecare cu latura de 1 km.
Utiliza această optiune atunci cand:
- nu cunoasteti exact adresa proprietatii;
- nu doriti sa oferiti informatii exacte despre adresa.
Harta se regaseste atat in AdminOnline, dar si in ImoAdmin in sectiunea de Localizare din adaugarea/modificarea unui anunt.

Titlul:

Titlul ofertei poate fi personalizat astfel incat sa exprime cat mai concis avantajele ei. Se afiseaza in lista de oferte de pe portal si poate avea maxim 80 caractere.
In AdminOnline, introduceti titlul in formularul de adaugare/modificare anunt in functie de categoria in care va aflati.
In ImoAdmin, titlul poate fi introdus in tabul Internet - Prezentare oferta catre clienti.


Descrierea emotionala:

Descrierea emotionala reprezinta un text personalizat care va prezenta din punct de vedere emoţional proprietatea. Textul poate avea maxim 250 caractere.
In AdminOnline, descrierea emotionala poate fi introdusa in formularul de adaugarea/modificare anunt in functie de categoria in care va aflati.
In ImoAdmin, descrierea emotionala poate fi introdusa in tabul Internet - Prezentare oferta catre clienti.


Brosura PDF:

Aveti posibilitatea de a adauga un fisier in format PDF de pana la 10 Mb, cu prezentarea proprietatii.
In AdminOnline, alegeti oferta la care doriti sa atasati un astfel de fisier, selectati butonul PDF si adaugati fisierul .pdf de pe calculatorul dumneavoastra, iar apoi salvati-l utilizand butonul Salvare. Dupa adaugare puteti vizualiza fisierul salvat sau puteti sa il stergeti.
In ImoAdmin, brosura PDF poate fi introdusa in tabul Internet - Prezentare oferta catre clienti; alegeti fisierul .pdf de pe calculatorul dumneavoastra folosind butonul Rasfoieste.
Ofertele pentru care ati salvat o astfel de prezentare vor avea pe portal un link suplimentar pentru vizualizarea broÅŸurii.

Link video:

Ofertele pot fi insotite de prezentări de tip video. Puteti adauga prezentari de tip video gazduite pe urmatoarele site-uri: www.youtube.com, www.vimeo.com si www.trilulilu.ro.
In AdminOnline, alegeti oferta la care doriti sa atasati prezentarea video, selectati butonul Video si introduceti adresa paginii la care se gaseste videoclipul dumneavoastra, dati click pe butonul Adauga.
In ImoAdmin, link-ul la care se regaseste videoclipul dumneavoastra poate fi introdus in tabul Internet - Prezentare oferta catre clienti - Link video. In campul disponibil, introduceti adresa paginii la care se gaseste videoclipul dumneavoastra. Salvand oferta salvati si link-ul introdus la oferta.Expirare oferta:

Odata cu aceasta lansare exista un nou camp, „Data expirare oferta”, de tip calendar, atat in contul de administrare online cat si in ImoAdmin. Astfel se poate selecta, optional, o data incepand cu care, oferta nu va mai aparea pe imobiliare.ro

Publicare anunt cu datele proprietarului:

Pentru agentiile imobiliare partenere care folosesc programul ImoAdmin, in tab-ul Contacte, a aparut checkbox-ul Afisare contact pe internet, in pagina de detalii a ofertei. Astfel, daca la o oferta garantata este bifata aceasta optiune, dupa publicarea acesteie, in pagina de detalii a ofertei de pe internet, se vor afisa Exclusiv datele de contact ale persoanei de contact selectata.

Publicare oferta doar in site-ul propriu

Pentru agentiile imobiliare partenere care folosesc programul ImoAdmin, a aparut o noua facilitate. In tab-ul Internet se regaseste acum checkbox-ul „Oferta se va afisa doar pe site-ul agentiei (NU si pe imobiliare.ro)”. Daca se bifeaza aceasta optiune, dupa publicare, oferta nu se va afisa pe portalul imobiliare.ro ci doar pe site-ul agentiei.

Cu ajutorul formularului de contact ce se regaseste in pagina cu oferta listata, un potential client poate trimite mesajul sau pe doua adrese:

  • adresa de e-mail a agentiei setata in prealabil

  • adresa de e-mail a agentului care a fost selectat la oferta in ImoAdmin, daca aceasta este trecuta in formularul agentului.

Raport performanta anunt

In contul de administrare online, in sectiunea Rapoarte aveti la dispozitie un nou raport de performata pe anunt.

De acum, pentru fiecare oferta pe care o aveti in portofoliul dumneavoastra, puteti seta trimiterea automata, periodica, o data pe saptamana, catre adresa de e-mail a proprietarului (sau a oricui altcineva), a unui raport in format html care arata performanta promovarii ofertei pe imobiliare.ro: numarul de afisari in lista si in detalii precum si numarul de contacte.

(31 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion