Introduceti codul de 6 cifre:

Intrebari Frecvente: Admin Online
imoAlerte Desktop
Adaugat de Liana Boca on 04 August 2009 04:00 PM
Pentru a primi o instintare de fiecare data cand o noua oferta/cerere a fost publicata in Contul de administrare online, descarcati si apoi instalati softul imoAlerte Desktop.
Pentru a descarca softul imoAlerte Desktop intrati in Contul de administrare online - Anunturi particulare, iar apoi in meniul din partea stanga intrati la Anunturi particulare - imoAlerte.


Dupa ce ati salvat kit-ul de instalare pe calculatorul dumneavoastra, puteti incepe instalarea. Dati dublu clic pe iconita ImoAlerte_setup_1_0, iar apoi Run.
Softul se instaleaza foarte usor, folosind butonul Continua pentru a incepe instalarea, iar daca doriti sa parasiti programul de instalare, butonul Anulare.

Cand softul imoAlerte Desktop a fost instalat, sunteti anuntat de finalizarea operatiunii. Vi se afiseaza o fereastra in care puteti folosi butonul Finalizare pentru a iesi din programul de instalare.

Dupa instalarea programului, trebuie sa efectuati cateva setari. In fereastra care vi s-a deschis (si pe care o puteti observa in figura urmatoare) trebuie sa introduceti utilizatorul si parola cu care intrati in Contul de administrare online (modul de intrare in Contul de administrare online difera in functie de serviciile pe care le aveti la imobiliare.ro).


Puteti alege apoi intervalul de conectare (la cat timp sa fiti anuntat de aparitia noilor oferte/cereri din Contul de administrare online) si aveti la dispozitie mai multe optiuni (de la 10 minute la 24 de ore). De asemenea puteti bifa optiunea ca acest program sa porneasca odata cu windows-ul sau nu.

Dupa ce setarile au fost efectuate, in momentul in care o noua oferta/cerere a fost introdusa si se regaseste in Contul de administrare online, in partea dreapta jos a a ecranului apare o fereastra (ce poate fi vizualizata in imaginea de mai jos). In aceasta fereastra apare un text informativ despre oferta/cererea introdusa. Daca dati clic pe acest link, in browser se va deschide Contul de administrare online, sectiunea Anunturi particulare si categoria in care a fost introdusa oferta/cererea pentru a o putea vizualiza.


(49 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion