Introduceti codul de 6 cifre:

Intrebari Frecvente
Tutorial facilitati noi introduse
Adaugat de Viorel POPESCU on 29 July 2009 03:57 PM
Saptamana aceasta am lansat versiunea beta.imobiliare.ro, lucru care a determinat un nou record de trafic pentru imobiliare.ro. Pornind de la cateva elemente esentiale care definesc un portal imobiliar: cautarea si informatiile oferite, beta.imobiliare.ro pune accent pe interactivitate si calitatea anuturilor. Portalul este intuitiv si contine o grafica simpla, obiectivul fiind acela ca vizitatorul sa ajunga in cat mai putini pasi la ceea ce cauta.

Anunturile imobiliare sunt afisate implicit dupa relevanta lor, este vorba despre un criteriu care ia in calcul un algoritm special gandit pentru a scoate in fata anunturile cu date complete, imagini, planuri, pret actualizat.
Localizarea pe harta, prezentarile video sau in format pdf, posibilitatea de a avea titluri personalizate si o descriere specifica sunt elementele de noutate care redefinesc conceptele de calitate a anunturilor si cautare pe un portal imobiliar. Alaturi de harta, blogul portalului, blog.imobiliare.ro, va creste interactivitatea permitand o comunicare directa, permanenta cu vizitatorii.


 

Pozitionarea ofertelor pe harta:


Vizitatorii pot cauta ofertele pe harta! Fiind un elemet de noutate, toti utilizatorii sunt interesati de ofertele prezentate aici si vor folosi, in principal, acest tip de cautare.


Exista 2 modalitati de adaugare a localizarii pe harta: prin Localizare exacta sau Selectare arie.

Utilizati optiunea Localizare exacta atunci cand cunoasteti locatia exacta a proprietatii si doriti publicarea ei.
Optiunea Selectare arie este implicita si se refera la alegerea unei arii in care se afla proprietatea. Aceasta arie poate contine pana la maxim 3 patrate adiacente cu fiecare cu latura de 1 km.
Utiliza această optiune atunci cand:
- nu cunoasteti exact adresa proprietatii;
- nu doriti sa oferiti informatii exacte despre adresa.
Harta se regaseste atat in AdminOnline, dar si in ImoAdmin in sectiunea de Localizare din adaugarea/modificarea unui anunt.

Titlul:

Titlul ofertei poate fi personalizat astfel incat sa exprime cat mai concis avantajele ei. Se afiseaza in lista de oferte de pe portal si poate avea maxim 80 caractere.
In AdminOnline, introduceti titlul in formularul de adaugare/modificare anunt in functie de categoria in care va aflati.
In ImoAdmin, titlul poate fi introdus in tabul Internet - Prezentare oferta catre clienti.


Descrierea emotionala:

Descrierea emotionala reprezinta un text personalizat care va prezenta din punct de vedere emoţional proprietatea. Textul poate avea maxim 250 caractere.
In AdminOnline, descrierea emotionala poate fi introdusa in formularul de adaugarea/modificare anunt in functie de categoria in care va aflati.
In ImoAdmin, descrierea emotionala poate fi introdusa in tabul Internet - Prezentare oferta catre clienti.


Brosura PDF:

Aveti posibilitatea de a adauga un fisier in format PDF de pana la 10 Mb, cu prezentarea proprietatii.
In AdminOnline, alegeti oferta la care doriti sa atasati un astfel de fisier, selectati butonul PDF si adaugati fisierul .pdf de pe calculatorul dumneavoastra, iar apoi salvati-l utilizand butonul Salvare. Dupa adaugare puteti vizualiza fisierul salvat sau puteti sa il stergeti.
In ImoAdmin, brosura PDF poate fi introdusa in tabul Internet - Prezentare oferta catre clienti; alegeti fisierul .pdf de pe calculatorul dumneavoastra folosind butonul Rasfoieste.
Ofertele pentru care ati salvat o astfel de prezentare vor avea pe portal un link suplimentar pentru vizualizarea broÅŸurii.

Link video:

Ofertele pot fi insotite de prezentări de tip video. Puteti adauga prezentari de tip video gazduite pe urmatoarele site-uri: www.youtube.com, www.vimeo.com si www.trilulilu.ro.
In AdminOnline, alegeti oferta la care doriti sa atasati prezentarea video, selectati butonul Video si introduceti adresa paginii la care se gaseste videoclipul dumneavoastra, dati click pe butonul Adauga.
In ImoAdmin, link-ul la care se regaseste videoclipul dumneavoastra poate fi introdus in tabul Internet - Prezentare oferta catre clienti - Link video. In campul disponibil, introduceti adresa paginii la care se gaseste videoclipul dumneavoastra. Salvand oferta salvati si link-ul introdus la oferta. 

(26 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion