Introduceti codul de 6 cifre:

Intrebari Frecvente
Vizualizari si contacte pe oferte
Adaugat de Liana Boca on 10 June 2009 09:32 AM
Din Contul de administrare online puteti afla informatii importante despre cum performeaza ofertele dumneavoastra.

In sectiunea Administrare oferte, locul in care sunt afisate toate ofertele din baza dumneavoastra de date, la fiecare oferta, in partea dreapta, jos, este afisat numarul de vizualizari al ofertei, precum si numarul de contacte al acesteia. Aici se afiseaza numarul total de vizualizari si contacte din momentul in care oferta a fost publicata pe imobiliare.ro si pana in prezent. Fie ca vizualizati ofertele in modul in care sunt afisate doar caracteristicile generale, fie ca le vizualizati in modul in care sunt afisate toate detaliile, informatiile sunt disponibile in timp real in aceasta sectiune.


Numarul de contacte si vizualizari in sectiunea Administrare oferte, in partea dreapta, jos

Vizualizarile
reprezinta numarul persoanelor care au vazut oferta, cu toate detaliile ei, asa cum a fost introdusa pe imobiliare.ro.
Numarul persoanelor care au facut pasul pentru a va contacta este alcatuit din:
  - persoanele care v-au trimis e-mail cu ajutorul formularului rosu ce apare in pagina de detalii a fiecarei oferte listate pe imobiliare.ro;
  - persoanele care au dat clic pe eticheta Telefon
pentru a vizualiza numerele de contact ale agentiei dumneavoastra. Desigur, depinde de oameni daca, dupa e vad numarul de telefon il si apeleaza, insa faptul ca stiti exact cate persoane au incercat sa va contacteze, va ajuta sa va conturati o idee despre cat de interesanta este oferta pentru cumparatori.

Daca doriti sa stiti exact cate e-mail-uri au fost trimise catre dumneavoastra pe o anumita oferta, dar si cate persoane au vizualizat numarul de telefon al agentiei, puteti accesa sectiunea Rapoarte. In aceasta sectiune mai puteti vizualiza Top 5 si Top 10 cele mai vizualizate si cele mai contactate oferte din baza dumneavoastra de date.

Daca doriti sa vedeti contactele, diferentiat pe telefon si e-mail, in sectiunea Rapoarte, pe o anumita oferta intr-un interval de timp ales de dumneavoastra, puteti accesa din meniul din partea stanga, Actiuni si afisari per oferta. Aceasta sectiune va permite sa introduceti ID-ul ofertei pentru care doriti sa aflati informatiile, precum si intervalul de timp pentru care le doriti. Pentru oferta dumneavoastra se listeaza patru grafice, dintre care ultimele doua reprezinta numarul de contacte care au fost efectuate.


Grafic ce reprezinta numarul de contacte prin e-mail, pentru o oferta, in intervalul 20.05.2009 - 10.06.2009, asa cum este prezentat in sectiunea Rapoarte


Grafic ce reprezinta numarul de contacte prin telefon, pentru o oferta, in intervalul 20.05.2009 - 10.06.2009, asa cum este prezentat in sectiunea Rapoarte

Daca oferta pentru care doriti sa aflati numarul de contacte diferentiat pe e-mail si telefon se afla in Top 5 sau Top 10 oferte contactate, puteti folosi link-ul Vezi grafic evolutie contacte.Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre sectiunea Rapoarte, aici puteti vizualiza un tutorial care a fost trimis catre dumneavoastra in urma cu cateva saptamani.

Exprimati-va mai jos opinia despre acest articol si transmiteti-ne sugestiile dumneavoastra referitoare la posibilitatea de a afla informatii cu privire la numarul de vizualizari si contacte, pentru ofertele dumneavoastra direct in Contul de administrare online.
(35 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion