Introduceti codul de 6 cifre:

Intrebari Frecvente
Personalizarea site-ului MyMarketer (II)
Adaugat de Liana Boca on 01 June 2009 08:05 PM
Introducerea ofertelor speciale pe www.imobiliare.ro/numeagentie

Pentru a introduce o oferta in pagina de Oferte speciale de pe site-ul www.imobiliare.ro/numeagentie , intrati in Contul de administrare online - Administrare oferte, categoria in care este introdusa oferta; daca oferta are introdusa cel putin o imagine, in dreptul ei apare butonul Oferta speciala. Cu un singur clic pe acest buton oferta va fi introdusa in pagina de Oferte speciale de pe site-ul dumneavoastra.

Daca doriti ca o oferta sa nu mai faca parte din pagina de Oferte speciale, intrati in Contul de administrare online - Site-ul meu - Oferte speciale. Aici, intr-un tabel va apar ofertele care au fost bifate pana in acest moment ca si Oferte speciale si care apar in pagina cu acelasi nume de pe www.imobiliare.ro/numeagentie . Pentru fiecare din aceste oferte sunt prezentate ID-ul, titlul (categoria din care face parte, tipul tranzactiei si pretul), o descriere ce contine caracteristicile generale ale ofertei (orasul, zona, numarul de camere, suprafata) si daca este sau nu pe prima pagina.
Dati clic pe butonul Sterge de la oferta care se doreste sa nu mai fie prezentata in pagina de oferte speciale.
Atentie! Oferta se sterge doar din pagina Oferte speciale; ea va ramane in continuare in baza dumneavoastra de date.

Introducerea ofertelor speciale pe prima pagina a site-ului

Pentru ca cele mai importante oferte ale dumneavoastra sa beneficieze de o prezentare deosebita, iar impactul asupra vizitatorilor sa fie mare, o parte din ofertele speciale pot fi introduse si pe prima pagina a site-ului.Pentru ca o oferta speciala sa fie introdusa pe prima pagina a site-ului, urmati pasii:

1. Intrati in Contul de administrare online;
2. Intrati in sectiunea Site-ul meu;
3. In meniul din partea stanga intrati la Oferte speciale
Aici, intr-un tabel apar ofertele care au fost bifate ca si oferte speciale, si care apar in pagina cu acelasi nume de pe www.imobiliare.ro/numeagentie . Pentru fiecare din aceste oferte sunt prezentate ID-ul, Titlul (categoria din care face parte, tipul tranzactiei si pretul), o descriere care contine caracteristicile generale ale ofertei (orasul, zona, numarul de camere, suprafata), daca este sau nu pe prima pagina.
4.
Dati clic pe butonul Modifica de la oferta pe care doriti sa o introduceti pe prima pagina;
5. In pagina care s-a deschis selectati la campul Prima pagina "Da" iar apoi dati clic pe butonul Salveaza.

Recomandam sa nu aveti mai mult de 3 oferte speciale pe prima pagina, din motive estetice.

Daca doriti sa retrageti o oferta speciala care este pe prima pagina, dupa ce dati clic la aceasta oferta pe butonul Modifica, selectati la campul Prima pagina "Nu", iar apoi dati clic pe butonul Salveaza.
Daca doriti ca o oferta sa nu mai faca parte din pagina Oferte speciale, intrati in Contul de administrare online - Site-ul meu - Oferte speciale. Dati clic pe butonul Sterge de la oferta care se doreste sa nu mai fie prezentata in pagina de Oferte speciale.
Atentie! Oferta se sterge doar din pagina Oferte speciale; ea va ramane in continuare in baza dumneavoastra de date.

Adaugare de link-uri catre alte site-uri pe www .imobiliare.ro/numeagentie

Daca, de exemplu, in prezent aveti deja un site al agentiei dumneavoastra la adresa www.numeagentie.ro, puteti crea o legatura intre aceste 2 site-uri, introducand pe www.imobiliare.ro/numeagentie un link catre acel site.
Intrati in Contul de administrare online - Site-ul meu - Butoane personalizabile. In pagina in care s-a deschis, introduceti un Nume reprezentativ sub care doriti sa introduceti link-ul - numele va fi vizibil pe www.imobiliare.ro/numeagentie (de  exemplu "Pagina noastra"). Introduceti apoi Link-ul catre acel site (de exemplu: www.numeagentie.ro) si modificati din Inactiv in Activ. Dupa ce dati clic pe butonul Salveaza, pe prima pagina a site-ului, in paginile oferte speciale, Depune cerere si Trimite oferta de pe site-ul www.imoviliare.ro/numeagentie , apare o noua categorie, Link-uri, in care apar link-urile introduse de dumneavoastra.Exprimati-va mai jos opinia despre acest articol si transmiteti-ne sugestiile dumneavoastra referitoare la serviciul MyMarketer.

(50 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion