Introduceti codul de 6 cifre:

Intrebari Frecvente
Personalizarea site-ului MyMarketer (I)
Adaugat de Liana Boca on 20 May 2009 11:08 AM
1) Personalizarea paginii Despre noi

Pagina Despre noi din site-ul dumneavoastra este dedicata agentiei si poate fi personalizata. Puteti compune un text despre istoricul agentiei, obiective sau localizare.
Pentru a aparea textul in pagina Despre noi, intrati in Contul de administrare online - Site-ul meu - Prezentare agentie.
 Introduceti textul in campul Prezentare si apoi dati clic pe butonul Salveaza. Textul introdus va fi din acest moment public pe www.imobiliare.ro/numeagentie in pagina Despre noi.

In aceeasi sectiune, Prezentare agentie din Contul de administrare online, la campul Motto puteti introduce sloganul agentiei dumneavoastra, in header-ul fiecarei pagini a site-ului, sub numele agentiei. Textul introdus in acest camp poate avea cel mult 200 de caractere.In pagina Despre noi poate fi introdusa si o imagine ce poate reprezenta sediul agentiei, colectivul agentiei sau o harta de localizare a acesteia.
Pentru a introduce aceasta imagine in pagina Despre noi, intrati in Contul de administrare online - Contul meu - Editare informatii firma, iar la campul Imagine, selectati imaginea pe care doriti sa o introduceti; dat apoi clic pe butonul Salveaza. Rezultatul modificarilor efectuate in contul de administrare online, va fi disponibil pe site-ul MyMarketer.
2) Modificarea temei de culoare a site-ului MyMarketer

In Contul de administrare online, dispuneti de 6 teme de culoare din care o puteti alege pe cea care vi se potriveste. Pentru a ajunge in sectiunea din care puteti modifica tema site-ului dumneavoastra, intrati in Contul de administrare online - Site-ul meu - Teme site.
Pentru a previzualiza  o anumita culoare/tema, dati clic pe imaginea dorita, iar in browser se va deschide site-ul dumneavoastra pe acea tema de culoare. Daca doriti sa salvati o anumita tema de culoare, dati clic pe butonul Salveaza situat sub tema de culoare respectiva.Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cum puteti introduce oferte speciale pe acest site sau link-uri catre alte site-uri, intrati aici.

Exprimati-va mai jos opinia despre acest articol si transmiteti-ne sugestiile dumneavoastra referitoare la serviciul MyMarketer.


(39 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (1)
Eugen Cojocariu
28 May 2009 07:25 PM
Vreau mai multe teme site!!!
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion