Introduceti codul de 6 cifre:

Intrebari Frecvente
Cartea de vizita a agentului
Adaugat de Viorel POPESCU on 28 April 2009 02:16 PM
Cartea de vizita a agentului

Daca a gasit o oferta de care este interesat, potentialul cumparator doreste sa afle mai multe informatii decat cele oferite in descrierea generala. Urmatorul pas va fi sa contacteze agentia imobiliara care a publicat oferta. Pe langa caracterul practic evident, datele de contact ale agentului imobiliar care are in portofoliu acea oferta aduc un plus de valoare prin prisma relatiei personale care urmeaza sa se contureze intre client si agent.

De ce trebuie competate la contact datele agentului responsabil de oferta si nu ale agentiei?
Completarea corecta a datelor agentului asigura mai multa incredere acordata agentiei din partea clientului si pune bazele unei relatii; acesta va sti cui sa se adreseze, pe cine trebuie sa contacteze ca sa primeasca informatii concrete in legatura cu oferta, fara sa fie nevoie sa vorbeasca cu mai multe persoane din agentie.

Alaturi de numele agentului, telefonul si adresa de email a acestuia, este recomandabil sa existe si o fotografie a agentului pentru a accentua sentimentul de deschidere si de siguranta. In ImoAdmin exista o sectiune speciala unde pot fi completate datele agentilor din firma. Astfel, ofertele dumneavoastra pot fi insotite in pagina de detalii a ofertei pe imobiliare.ro de cartea de vizita a agentului responsabil de ele.


date de contact agent in pagina de detalii a ofertei pe imobiliare.ro
Pentru a vedea lista agentilor care au fost deja introdusi in ImoAdmin, intrati in partea stanga jos, in Bara de module la Administrare – Agenti. Pentru a modifica datele unui agent, dati dublu-clic sau clic dreapta si Modifica pe agentul din tabel care se doreste a fi modificat. Se va deschide formularul agentului care poate fi editat. Pentru a introduce un nou agent trebuie sa intrati in Bara de insturmente, tabul Administrare iar apoi click pe butonul Adauga.

In formularul in care trebuie completate datele agentului, numele lui este obligatoriu, fapt evidentiat prin ingrosarea etichetei Nume. Daca este bifata casuta Acest agent poate fi selectat la oferte ca agentul ofertei, atunci acest agent poate fi atasat la o oferta, iar datele lui de contact (completate in acest formular) vor fi afisate in pagina de detalii a ofertei pe imobiliare.ro.

Informatiile minime care trebuie completate pentru ca datele agentului sa apara pe imobiliare.ro sunt numele si telefonul sau adresa de e-mail a acestuia. Pot fi completate toate datele de contact ale agentului si se poate introduce si o poza a acestuia care, odata introdusa, va aparea de asemenea in pagina de detalii a ofertei pe imobiliare.ro, langa datele lui de contact. Daca sunt completate toate datele agentului, ele apar in pagina de detalii, sub datele agentiei, asa cum se poate observa in exemplul de mai sus.

Daca se doreste ca acest agent sa poata intra in ImoAdmin trebuie sa se bifeze casuta Acest agent poate sa intre in ImoAdmin.NET iar apoi trebuie sa-i fie introduse datele de intrare in program: utilizator si parola.Cum se adauga un agent la oferta?

Intrati in Imoadmin si in momentul in care introduceti sau doriti sa modificati o oferta deja introdusa, mergeti in tabul Contacte si internet. Mergeti in acest tab la sectiunea Agentul ofertei si selectati butonul din dreapta etichetei Agent: pe care scrie Clic aici pentru selectie. Se va deschide un tabel in care apar toti agentii care pot fi atasati la oferte ca si agentul ofertei. Din acest tabel se da clic pe agentul care se doreste a fi atasat iar numele acestui agent va aparea din acest moment pe butonul gri de langa eticheta Agent.

Unde apar datele de contact ale agentului responsabil de oferta?
  • pe pagina de delatii a ofertei afisata pe imobiliare.ro
  • pe site-ul dumneavoastra (myMarketer) in pagina de detalii a ofertei si in pagina Despre noi
  • atunci cand tipariti oferta din imoAdmin
  • cand cineva tipareste oferta de pe imobiliare.ro sau din site-ul myMarketerdate de contact agent in pagina de printare de pe imobiliare.ro


date de contact agent in pagina de detalii oferta in site-ul myMarketer
(60 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (1)
Lucian Georgiu
21 May 2009 02:59 PM
Articolul este corect dar va rog sa imi spuneti cum retrag un agent de pe pagina de internet, am incercat sa sterg un agent si nu am reusit pentru ca imi spune ca este legat de alte oferte, agentul nu mai lucreaza la mine, am retras toate ofertele lui dar tot nu pot sa il sterg de pe net.

Multumesc,
Lucian Georgiu
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion