Introduceti codul de 6 cifre:

Intrebari Frecvente: ImoAdmin.NET 4
Alte detalii private
Adaugat de Viorel POPESCU on 31 March 2009 10:30 AM
Sectiunea Alte detalii private din ImoAdmin se regaseste in pasul de introducere/modificare a unei oferte. Tab-ul Alte detalii private este dedicat introducerii detaliilor care nu se vor face publice pe imobiliare.ro. Aceste detalii raman private in ImoAdminul dumneavoastra, avand oricand acces la vizualizarea sau modificarea lor. In acest tab, caracteristicile ce pot fi introduse pot fi grupate astfel:
  • identificare;
  • exclusivitate;
  • alte detalii.Identificare contine campurile: ID-ul ofertei, alias, ID secundar, data introducerii respectiv a modificarii ofertei, prioritate, sursa si tipul ofertei.

ID-ul ofertei se genereaza in momentul salvarii ei si este unic pentur fiecare oferta introdusa. Acest ID este format din 9 caractere - cifre si litere, dintre care primele 4 reprezinta ID-ul unic al agentiei.
Alias este un camp privat de identificare care poate fi folosit in interiorul firmei, daca agentia are alt sistem de inregistrare a ofertelor.
ID-secundar
este un alt camp privat de identificare al ofertelor.
Data introducerii
se genereaza la salvare si este data calculatorului de la care a fost introdusa oferta.
Data modificarii
ofertei se genereaza la salvare si este data calculatorului de la care a fost modificata oferta. Data modificarii poate fi diferita de data introducerii ofertei in cazul in care oferta a fost modificata / actualizata din momentul introducerii ei.
Prioritate
este campul in care poate fi stabilita prioritatea ofertei.
Sursa
poate fi selectata dintr-un tabel; sursa este de fapt locul din care a fost preluata oferta (ziar, persoana particulara, internet, etc.). Se pot introduce oricand noi surse sau modifica pe cele existente intrand in sectiunea Administrare – Surse.
Tip oferta
– camp care permite efectuarea unei impartiri logice a ofertelor; de exemplu, pentru campul Tip oferta poate fi selectata valoarea “Urgenta” la ofertele urgente si astfel de oferte vor putea fi gasite mult mai usor in lista ofertelor. Valorile acestui camp pot fi adaugate / modificate / sterse din Administrare – Tip oferta.

Exclusivitate - Daca se bifeaza aceasta optiune  (in cazul in care exista contract de exclusivitate pe oferta in cauza) in sectiunea cu acelasi nume poate fi introdus numarul contractului si poate fi bifat intervalul de exclusivitate pentru contract.

Alte detalii - In ultima sectiune din acest tab sunt disponibile campurile Alte detalii si Comision. In aceste campuri pot fi introduse alte informatii confidentiale cu privire la oferta deja completata.
In momentul in care oferta este salvata, sunt salvate si datele introduse in aceasta sectiune.

(17 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion