Introduceti codul de 6 cifre:

Intrebari Frecvente
Cum performeaza ofertele publicate? Analizati Top 5 oferte!
Adaugat de Viorel POPESCU on 26 March 2009 02:24 PM
Informatiile pe care le gasiti in contul de administrare online, in sectiunea Rapoarte va vor ajuta sa identificati care sunt cele mai apreciate oferte pe care le aveti in portofoliu.
In momentul in care intrati in sectiunea rapoarte din contul de administrare online este afisat un grafic de evolutie al numarului de contacte al ofertelor din portofoliu, prin e-mail si prin telefon in ultimele 7 zile.Sub acest grafic este un Top 5 - cele mai afisate oferte in pagina de detalii, in ultimele 7 zile si apoi Top 5 - cele mai contactate oferte in ultimele 7 zile. Pentru fiecare oferta din Top 5 sunt afisate imaginea de prezentare, categoria in care este introdusa, id-ul ofertei, precum si numarul de afisari respectiv contacte in ultimele 7 zile. De asemenea, pentru fiecare oferta de aici este disponibil un link care duce in pagina Actiuni si afisari per oferta – Ultima optiune din meniul din partea din stanga.
Pentru toate graficele prezentate in aceasta sectiune sunt utilizate doua culori: gri si rosu. Graficele reprezentate cu rosu corespund statisticilor ofertelor garantate, iar cele cu gri pentru restul ofertelor.

In meniul din partea stanga de la sectiunea Rapoarte din contul de administrare online sunt disponibile urmatoarele optiuni:
  • Afisari oferte
  • Actiuni oferte
  • Top 10 oferte: afisari
  • Top 10 oferte: contacte
  • Actiuni si afisari per oferta
Afisari oferte:

Prezinta un raport complet despre afisarea ofertelor din portofoliul agentiei intr-un anumit interval de timp ce poate fi selectat. Intervalul ales nu trebuie sa depaseasca 30 de zile. Tabelul contine numarul total de afisari in pagina de listare, numarul total de afisari in pagina de detalii, numarul mediu de afisari per oferta in pagina de detalii respectiv in pagina de listare si rata de clic. Aceste date sunt afisate atat pentru ofertele garantate (daca agentia beneficiaza de acest serviciu) cat si pentru restul ofertelor.

Actiuni oferte:

Afiseaza un raport complet despre actiunile pe ofertele din portofoliul agentiei intr-un anumit interval de timp ce poate fi selectat (contacte email, contacte telefon (afisari telefon), tiparire, trimite catre prieten, oferta incorecta). Intervalul ales nu poate depasi 30 de zile. Sunt afisate 2 grafice:
- media de actiuni per oferta (numar mediu de actiuni per oferta, in intervalul selectat, evidentiat separat pe tip de actiune si pe tip de oferta (normala sau garantata));
- numarul total de actiuni pe toate ofertele agentiei (numar total de actiuni pe toate ofertele agentiei, in intervalul selectat, evidentiat separat pe tip de actiune).

Top 10 oferte: Afisari

Contine lista celor mai afisate 10 oferte in pagina de detalii, ordonate descrescator dupa numarul total de afisari intr-un interval de timp ce poate fi selectat. Pentru fiecare oferta in parte sunt afisate: categoria in care este introdusa oferta, id-ul ei, numarul de afisari, imaginea de prezentare precum si un link pentru a putea fi vizualizata evolutia zilnica a contactelor ofertei.

Top 10 oferte: Contacte

Contine lista celor mai contactate oferte in pagina de detalii, ordonate descrescator dupa numarul de contacte prin email si prin telefon, primite in intervalul de timp selectat. Pentru fiecare oferta in parte sunt afisate: categoria in care este introdusa oferta, id-ul ei, numarul de afisari, imaginea de prezentare precum si un link pentru a putea fi vizualizata evolutia zilnica a contactelor ofertei, intr-un anumit interval de timp ce nu depaseste 30 de zile.

Actiuni si afisari per oferta

Este sectiunea in care puteti vedea graficele pentru o oferta din baza de date (introducand id-ul ei) intr-un interval de timp selectat de maxim 30 de zile. Astfel aveti graficele cu evolutia zilnica a numarului de afisari in pagina de listare, evolutia zilnica a numarului de afisari in pagina de detalii, numarul de contacte prin e-mail si numarul de contacte prin telefon.Va invitam sa ne transmiteti sugestii, sau, pur si simplu sa va exprimati opinia despre aceasta noua facilitate dezvoltata de www.imobiliare.ro folosind sectiunea de comentarii de mai jos.
(31 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion