Introduceti codul de 6 cifre:

Intrebari Frecvente
Tutorial imoAlerte
Adaugat de Viorel POPESCU on 29 January 2009 11:21 AM

Tutorial de utilizare imoAlerte

 

Tutorial de utilizare imoAlerte


Pentru a face setarile necesare functionarii serviciului de imoAlerte la parametrii optimi, serviciu care va oferta accesul la ofertele si cererile trimise de particulari catre agentii, trebuie sa procedati in felul urmator:

1) Intrati in contul dvs de administrare online. Accesul in contul de administrare online se face diferentiat, in functie de modul in care introduceti ofertele pe imobiliare.ro (online sau offline):

  • pentru agentiile care introduc oferte direct din online: Trebuie sa intrati pe www.imobiliare.ro, sa alegeti un judet si sa dati clic pe linkul: Login Agentii din partea de jos pe banda albastra. Se deschide pagina http://adminonline.imobiliare.ro, unde trebuie sa introduceti ID-ul (din 4 caractere care incepe cu X) si parola dumneavoastra.
  • pentru agentiile care folosesc ImoAdmin pentru publicarea ofertelor: Cea mai simpla metoda de a intra in contul de administrare este din ImoAdmin, folosind un utilizator care are drepturi de administrator: Dati clic pe tab-ul Home situat in stanga sus, si apoi dati clic pe butonul Acces AdminOnline. Puteti intra totusi oricand, accesand pagina http://adminonline.imobiliare.ro, folosind datele de intrare in programul ImoAdmin si id-ul agentiei astfel: daca id-ul agentiei este X002 si in imoadmin se intra cu utilizator: agent si parola: abcd, atunci pentru intrarea in contul de administrare online se foloseste la utilizator: X002:agent si la parola: abcd

2) Accesati sectiunea Anunturi particulari (al doilea tab din partea de sus);

3) Selectati din meniul din partea stanga, butonul imoAlerte, situat sub eticheta Anunturi particulare

4) In pagina deschisa, se afiseaza judetul (judetele) pentru care este achizitionat serviciul, si tot aici se pot seta anunturile pe care doriti sa le primiti:

  • Tip informare (cereri, oferte)
  • Tranzactii (vanzari, inchirieri)
  • Categorii (apartamente, case/vile, terenuri, spatii)
  • Judete favorite (se pot bifa/debifa judete, din lista de judete achizitionate);
  • Vreau sa primesc imoAlerte prin email (un rezumat al acestor oferte/cereri este transmis prin email, daca se bifeaza)

5) Bifati optiunile care va intereseaza si apasati butonul Salveaza;

6) Optional, se poate descarca si instala programul imoAlerte Desktop, program care va notifica, de ofertele/cererile pe care le-ati primit intr-un interval de timp setat anterior. Instalarea programului este foarte simpla, iar la pornirea lui trebuie introdus utilizatorul si parola (cele cu care intrati in contul de administrare online) intervalul la care sa va notifice (30secunde, 10min, 30min etc), dupa care apasati butonul Salvare. Daca in intervalul setat, in contul dvs. de administrare online, ajung oferte/cereri, atunci programul imoAlerte Desktop o sa deschida o fereastra, cu titlul anuntului si cu link catre anuntul respectiv in forma detaliata, afisat in contul dvs de administrare online.

7) Pentru vizualizarea ofertelor sau cererilor trimise de particulari, trebuie sa mergeti in meniul din partea stanga si sa selectati categoria dorita (apartamente, case/vile, terenuri, spatii) de la oferte sau de la cereri. Implicit, la selectarea categoriei, sunt afisate, ofertele cu tip tranzactie: de vanzare, sortate in functie de data actualizarii descrescator. (Cea mai noua oferta/cerere este afisata prima). Pentru afisarea ofertelor/cererilor cu tip tranzactie: de inchiriat, trebuie sa modificati filtrul din partea superioara a paginii.

8) Operatii disponibile pe oferte:

       a. Extindere/minimizare oferta – operatie posibila prin clic pe butonul “+” / “-“ aflat in partea dreapta-sus a fiecarei oferte si care are ca actiune afisarea ofertei in mod detaliat / minimal;
       b. Nou/Citit – operatie disponibila prin clic pe butonul Nou respectiv Citit, aflat in partea de jos a fiecarei oferte, prin care se poate marca o oferta ca fiind vizualizata, pentru a nu mai reveni asupra ei;
       c. Reply to - operatie disponibila prin clic pe butonul Reply to aflat in partea de jos a fiecarei oferte, prin care se deschide un nou email in clientul dvs. de email preferat, avand completat campul destinatie (cu adresa de email a particularului) si subiectul (cu “In legatura cu oferta dvs. de pe imobiliare.ro”), facilizand astfel, un raspuns rapid.
       d. Sortare Alfabetica/invers alfabetica sau crescatoare/descrescatoare – operatie disponibila prin clic pe oricare dintre capetele de tabel, (ex. Localitate, Zona imobiliare.ro, Pret etc)
       e. Filtrare/Cautare – Operatie disponibila folosind filtrul din partea de sus a paginii de oferte. Se pot face cautari/filtrari dupa mai multe criterii. (judet, citit/necitit, tip tranzactie, nr. camere, etaj, are sau nu imagini etc);

9) Operatii disponibile pe cereri:

       a. Nou/Citit – operatie disponibila prin clic pe butonul Nou respectiv Citit, aflat in partea de jos a fiecarei cereri, prin care se poate marca o cerere ca fiind vizualizata, pentru a nu mai reveni asupra ei;
       b. Reply to - operatie disponibila prin clic pe butonul Reply to aflat in partea de jos a fiecarei cereri, prin care se deschide un nou email in clientul dvs. de email preferat, avand completat campul destinatie (cu adresa de email a particularului) si subiectul (cu “In legatura cu cererea dvs. de pe imobiliare.ro”), facilizand astfel, un raspuns rapid.
       c. Sortare Alfabetica/invers alfabetica sau crescatoare/descrescatoare – operatie disponibila prin clic pe oricare dintre capetele de tabel, (ex. Localitate, Judet, Pret etc)
       d. Filtrare/Cautare – Operatie disponibila folosind filtrul din partea de sus a paginii de cereri. Se pot face cautari/filtrari dupa criterii precum: Judet, Localitate, tip tranzactie.
(59 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion