Introduceti codul de 6 cifre:

Intrebari Frecvente
Tutorial modificare date de contact
Adaugat de Viorel POPESCU on 05 December 2008 12:54 PM

Pentru a cere modificarea datelor de contact, trebuie sa intrati in contul de administrare online. Accesul in contul de administrare online se face diferentiat, in functie de modul in care introduceti ofertele pe imobiliare.ro (online sau offline):

1) pentru agentiile care introduc oferte direct din online:
Trebuie sa intrati pe www.imobiliare.ro, sa derulati prima pagina si in coloana Agentii imobiliare sa dati clic pe linkul: Intrare in cont. Se deschide pagina http://adminonline.imobiliare.ro, unde trebuie sa introduceti ID-ul agentiei (din 4 caractere care incepe cu X) si parola dumneavoastra.

2) pentru agentiile care folosesc ImoAdmin pentru publicarea ofertelor:
Cea mai simpla metoda de a intra in contul de administrare este din ImoAdmin, folosind un utilizator care are drepturi de administrator: Dati clic pe tab-ul Home situat in stanga sus, si apoi dati clic pe butonul Acces AdminOnline. Puteti intra totusi oricand, accesand pagina http://adminonline.imobiliare.ro, sau urmand pasii mentionati mai sus si folosind datele de intrare in programul ImoAdmin si id-ul agentiei astfel: daca id-ul agentiei este X002 si in imoadmin se intra cu utilizator: agent si parola: abcd, atunci pentru intrarea in contul de administrare online se foloseste la utilizator: X002:agent si la parola: abcd

Dupa ce ati intrat in contul de administrare online, dati clic pe tab-ul Contul meu situat in dreapta sus si apoi selectati din meniul din partea stanga optiunea: Editare informatii firma. In formularul deschis in pagina principala se gasesc datele de contact ale agentiei dumneavoastra. Verificati daca acestea sunt de actualitate, iar daca nu sunt, modificati-le si dati Salveaza. Modificarile efectuate se trimit catre noi si in cel mai scurt timp, noi operam modificarile.

(71 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako Fusion